standard-title Formules & voorwaarden

Formules & voorwaarden

Aansluiten bij restodor.be

Plaats je graag je horecazaak op een professionele en smaakvolle manier in de kijker?
Dat kan! Promoot je bedrijf via restodor.be. Vul gerust onderstaand formulier in, wij nemen spoedig contact met je op.


 

Caviar formule

In deze formule geven we alle informatie over uw restaurant, met vermelding van uw gegevens op sociale media. De gratis reservatieservice maakt gebruik van uw eigen reservatiesysteem en biedt een formulier voor reservaties van grote groepen en gelegenheidsmomenten. Reservaties gebeuren zonder commissies of extra kosten. Uw restaurant kan worden opgenomen in rubrieken indien van toepassing (bijvoorbeeld: private dining, inspiratierubriek, overnachting, …).

U kan gebruik maken van de vacaturerubriek bij uw zoektocht naar personeel. De input van de gegevens en het onderhoud van uw pagina gebeurt in 2 talen (Nederlands & Frans).

We creëren ook een mogelijke vermelding in onze speciale rubriek “Meet the chefs”.
Tenslotte is er ook een speciaal administratiegedeelte waarin u de inhoud zelf kunt aanpassen.

Safran formule

In deze formule geven we alle informatie over uw restaurant, met vermelding van uw gegevens op sociale media. De gratis reservatieservice maakt gebruik van uw eigen reservatiesysteem en biedt een formulier voor reservaties van grote groepen en gelegenheidsmomenten. Reservaties gebeuren zonder commissies of extra kosten. Uw restaurant kan worden opgenomen in rubrieken indien van toepassing (bijvoorbeeld: private dining, inspiratierubriek, overnachting, …).

U kan gebruik maken van de vacaturerubriek bij uw zoektocht naar personeel. De input van de gegevens en het onderhoud van uw pagina gebeurt in 2 talen (Nederlands & Frans).

We creëren ook een mogelijke vermelding in onze speciale rubriek “Meet the chefs”.
Tenslotte is er ook een speciaal administratiegedeelte waarin u de inhoud zelf kunt aanpassen.

Bij de Safran formule is de digitale wijnkaart inbegrepen

De iPad wijnkaart geeft interessante achtergrondinformatie die op een reguliere menukaart vaak achterwege blijft of saai oogt.
De verfijnde techniek biedt vele mogelijkheden voor een volledig gepersonaliseerde iPad menukaart in uw eigen huisstijl en beschrijvingen.
U past de kaarten in een handomdraai aan en de wijzigingen verschijnen onmiddellijk op al uw kaarten.

 

Truffel formule

In deze formule geven we alle informatie over uw restaurant, met vermelding van uw gegevens op sociale media. De gratis reservatieservice maakt gebruik van uw eigen reservatiesysteem en biedt een formulier voor reservaties van grote groepen en gelegenheidsmomenten. Reservaties gebeuren zonder commissies of extra kosten. Uw restaurant kan worden opgenomen in rubrieken indien van toepassing (bijvoorbeeld: private dining, inspiratierubriek, overnachting, …).

U kan gebruik maken van de vacaturerubriek bij uw zoektocht naar personeel. De input van de gegevens en het onderhoud van uw pagina gebeurt in 2 talen (Nederlands & Frans).

We creëren ook een mogelijke vermelding in onze speciale rubriek “Meet the chefs”.
Tenslotte is er ook een speciaal administratiegedeelte waarin u de inhoud zelf kunt aanpassen.

Bij de Truffel formule is de digitale wijnkaart EN WEBSITE* inbegrepen

De iPad wijnkaart geeft interessante achtergrondinformatie die op een reguliere menukaart vaak achterwege blijft of saai oogt.

De verfijnde techniek biedt vele mogelijkheden voor een volledig gepersonaliseerde iPad menukaart in uw eigen huisstijl en beschrijvingen. U past de kaarten in een handomdraai aan en de wijzigingen verschijnen onmiddellijk op al uw kaarten.

De website* all-in formule, inclusief aanpassingen.

Sluiten

Enkel de zaken die voldoen aan de criteria die de noemer Restodor.be waardig zijn, worden door ons in overweging genomen. Onze belangrijkste criteria: patron aan het fornuis, (h)eerlijke en verse producten, productkennis, uitstraling, interieur, direct en klantvriendelijk contact.


Aansluiting is enkel mogelijk voor restaurants (of zelfstandigen) die zich hebben gespecialiseerd in de haute cuisine in België.

De kandidaten worden stuk voor stuk geselecteerd door ons team om zeker te zijn dat ze aan de door de site opgelegde standaard voldoen.

Je aanvraag zal worden onderzocht. Je zal zo snel mogelijk een antwoord ontvangen. Wij beantwoorden alle aanvragen, maar kunnen uiteraard niet alle aanvragen aanvaarden. Indien je aanvraag wordt aanvaard, zal je een e-mail ontvangen met onze voorwaarden. Enkel indien je lid beslist te worden, zal ons team je onze diensten in detail komen uitleggen.

Zowel online als offline zorgen wij voor de nodige visuele ondersteuning. Dit is dan ook meteen een van onze sleutels tot succes.

Restoguide heeft het recht een opdracht zonder opgave van redenen te weigeren indien deze volgens ons niet voldoet aan onze criteria.

Naam restaurant (required)

Logo (required)

Btw nr (required)

Btw nr (vb. BE0xxxxxx) Dit nummer wordt niet op de site gepubliceerd.

Straat + nr (required)

Stad/Gemeente (required)

Provincie (required)

Formule (required)

Email (required)

Website (required)

Uw bericht

Pre-sale Questions
This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
538