standard-title Het Verhaal

Het Verhaal

Laden…

Restodor.be: de nieuwe culinaire referentie


Met de website restodor.be lanceren we een nieuw forum voor kwalitatief hoogstaande restaurants en eethuizen. Dit initiatief wil een belangrijke meerwaarde vormen voor zowel de eigenaars/uitbaters als voor potentiële klanten.

Restodor.be profileert zich als een nieuwe culinaire referentie, omdat de vooropgestelde normen en de omgang met deze site niet alleen innovatief zijn, maar vooral een standaard willen zijn om de relatie te voeden tussen talentrijke gedreven chefs en passionele gasten met grote verwachtingen naar lekker eten in een fijne omgeving.

Voor dit concept komen enkel restaurants en eethuizen in aanmerking waar de eigenaar zelf aan het fornuis staat om de EIGEN gasten te verwennen. Niets gaat boven een patron die in de eigen keuken een jarenlange traditie koestert of nog ontwikkelt met doordachte en evenwichtige recepturen, gebaseerd op het verworven métier en de drive om de eigen zaak letterlijk en figuurlijk op de culinaire kaart te zetten.

 

Het is geenszins de bedoeling dat restodor.be enige inmenging beoogt in uw culinaire werk, noch in de exploitatie ervan. We willen alleen maar een geschikt forum bieden, waarin zowel de kwalitatief hoogstaande restaurants en chefs als belangstellende fijnproevers genieten van elkaars inbreng in het culinaire genieten. Restodor.be zal dus geen rol spelen in het boeken van reservaties, noch een commissie innen op reservaties.

Aan deze basisnorm koppelen we dan ook terecht het stijlvolle kader waarin deze culinaire belevenissen plaatsvinden. Onze eigen ervaringen als chef in de keuken schragen het globale concept van restodor.be. Een gespecialiseerde website voor de betere restaurants is momenteel in ons land niet voorhanden.

Restodor.be wil dit gat in de horecamarkt invullen op een eigenzinnige wijze. De aanwezigheid op het internet is dan ook een geschikt platform waarop uw restaurant zich kan profileren, indien u aan de vooropgestelde normen voldoet. Zowel online als offline zorgen wij voor de nodige visuele ondersteuning. Dit is dan ook meteen een van onze sleutels tot succes.

Restodor.be biedt wel mogelijkheden aan de restauranthouders om vacatures bekend te maken een geïnteresseerde medewerkers. Ook voor die dienstverlening zal het selectieve karakter van deze culinaire website een geëigende norm aangeven.

Enkel de zaken die voldoen aan de criteria die de noemer restodor.be waardig zijn, worden door ons in overweging genomen. Onze belangrijkste criteria: patron aan het fornuis, (h)eerlijke en verse producten, productkennis, uitstraling, interieur, direct en klantvriendelijk contact. Aansluiting is enkel mogelijk voor restaurants (of zelfstandigen) die zich hebben gespecialiseerd in de betere keuken in België.

De kandidaten worden stuk voor stuk geselecteerd door ons team om zeker te zijn dat ze aan de door de site opgelegde standaard voldoen. Je aanvraag zal worden onderzocht. Je zal zo snel mogelijk een antwoord ontvangen. Wij beantwoorden alle aanvragen, maar kunnen uiteraard niet alle aanvragen aanvaarden. Indien je aanvraag wordt aanvaard, zal je een e-mail ontvangen met onze voorwaarden. Enkel indien je lid beslist te worden, zal ons team je onze diensten in detail komen uitleggen.

Laden…

In Column With Background

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur commodo pharetra enim, ac pharetra massa tincidunt eget. Quisque egestas commodo fermentum. Donec rhoncus, nisi at dictum facilisis, nisi mi ultrices tortor, eget rhoncus magna tellus ut enim. Morbi id urna tempor, condimentum nulla ac, porttitor ex. Nam eleifend fermentum sapien vel tincidunt. Integer sed dapibus orci. Integer ultricies at nisi vitae malesuada.

Maecenas eget lorem non massa accumsan venenatis. Donec in finibus turpis. Quisque semper iaculis vestibulum.

Pre-sale Questions
This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
562